INFORMACION PËR BLERJE

Për porosi mbi 50 euro vlere, transporti është falas.
Për porosi standard transporti kushton 2 euro; për porosi specifike mund të aplikohet vlerë më e madhe.

Zakonisht brenda 48 ore nga konfirmimi i porosisë realizohet dërgesa.

Po. Dhe mund të shkarkoni online pas bërjes së porosisë. Ne punojmë në menyrë të rregullt dhe sipas ligjeve në vend duke paguar TVSH për çdo shitje online.

INFORMACIONE TË TJERA

Ende nuk është valide forma e pagesës online por shumë shpejt do të realizojmë. Ndërkohë, mund të përdorni formen CASH ose Transfer Bankar.

Lista e dëshirave është formë që ju mundëson t’i ruani artikujt që ju pëlqejn (dëshironi t’i porositni njëhere tjetër) dhe janë të paraqitura në një faqe të veçantë.

Pasi të verifikojmë të gjithë proceduren, ateherë ne ju kthejm apo ju zëvendesojmë produktin.

Po. Mund të bëni online nga paneli i porosisë tuaj (nëse keni llogari në faqe) apo duke kontaktuar më stafin tonë.

Për t'ju ofruar një përvojë të personalizuar gjatë blerjes, faqja jonë përdor cookie
cookie policy.
Shporta e blerjëve
Nuk ka produkte në shportë.

Kyçu

Nuk keni ende një llogari? Regjistrohu tani