Adapter mbrojtës rryme 13.500A

11.90 
S'ka sasi

Përshtatës prizë me mbrojtje nga mbitensioni 13,500A, me llambë pune

Mbrojtje efektive nga mbitensioni
Mbron fazën nga mbitensioni, mbrojtja e tokës.

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BCR1120

Përshkrim

Përshtatës prizë me mbrojtje nga mbitensioni 13,500A, me llambë pune

Mbrojtje efektive nga mbitensioni me tub shkarkimi gazi dhe varistor oksid metali me siguri termike.
Mbron fazën nga mbitensioni, mbrojtja e tokës.
Ka një tregues për funksionin e mbrojtjes nga mbitensioni.
Karikimi maksimal 16 A / 3500 W
Prizë me mbrojtje të shtuar të kontaktit (mbrojtës për fëmijë)

Brendi

Bormann