Aku 14.4 V – GRAPHITE

95.00 
Ka sasi

Kapaciteti i baterisë: 1.5 Ah
Tensioni i baterisë: 14.4V
Rrotullimet për min: 350 – 1150 rpm
Fuqia rrotulluëse: 35 Nm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G214

Përshkrimi

Kapaciteti i baterisë: 1.5 Ah
Tensioni i baterisë: 14.4V
Nr i shpejtësive: 2
Rrotullimet për min: 350 – 1150 rpm
Fuqia rrotulluëse: 35 Nm

Brendi

Graphite