Aku 18V Energy +( ba bateri) – GRAPHITE

109.99 
Ka sasi

Tensioni: 18V
Rrotullimet për min: 0 – 1000 / 0 – 1800 / 0 – 2700 rpm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G024

Përshkrimi

Tensioni: 18V
Rrotullimet për min: 0 – 1000 / 0 – 1800 / 0 – 2700 rpm
Ndikimet për min: 0 – 1400/ 0 – 2520/ 0 – 3780 min⁻¹
Fuqia rrotulluëse: 80 / 120 / 200 Nm

Brendi

Graphite