Aku 2×14.4V, Li-Ion – Graphite

160.00 
Ka sasi

Kapaciteti i bateris: 2.0Ah
Tensioni i bateris: 14.4V
Rroutillimet për min: 400 – 1100 rpm
Fuqia rrotulluse: 55 Nm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G216

Përshkrimi

Kapaciteti i bateris: 2.0Ah
Tensioni i bateris: 14.4V
Nr i shpejtësive: 2
Rroutillimet për min: 400 – 1100 rpm
Fuqia rrotulluse: 55 Nm

Brendi

Graphite