Aku Energy+,18V (pa bateri) – GRAPHITE

64.99 
Ka sasi

Tensioni: 18V
Rrotullimet për min:
Shpejtësia e parë: 0 – 350 rpm
Shpejtësia e dytë: 0 – 1250 rpm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G022-AD

Përshkrimi

Tensioni: 18V
Rrotullimet për min:
Shpejtësia e parë: 0 – 350 rpm
Shpejtësia e dytë: 0 – 1250 rpm
Fuqia rrotulluëse: 28 / 44 Nm
Diametri i shpimit (max):
-Dru: 30mm
-Metal: 10mm

Brendi

Graphite