Aku për bulona 1.5 Ah – GRAPHITE

49.00 
Ka sasi

Kapaciteti i baterisë: 1.5 Ah
Tensioni i baterisë: 7.2 V
Rrotillimet për min (max): 230 rpm
Fuqia rrotullëse (max): 5 Nm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G150

Përshkrimi

Kapaciteti i baterisë: 1.5 Ah
Tensioni i baterisë: 7.2 V
Rrotillimet për min (max): 230 rpm
Fuqia rrotullëse (max): 5 Nm

Brendi

Graphite