Akutator termostat 220V – RBM

22.99 
Ka sasi

Furnizimi me energji 230 V
Konsumi 1.2W
Shkalla e mbrojtjes IP54
Temperatura e funksionimit 0 ÷ +60 ° C

Ky produkt është shtuar nga 1 njerëznë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 31890002

Përshkrimi

Furnizimi me energji 230 V
Konsumi 1.2W
Shkalla e mbrojtjes IP54
Temperatura e funksionimit 0 ÷ +60 ° C
Goditje 5 mm
Gjatësia e kabllit 1 m
Aktivizues i kombinueshëm me kolektorë bronzi modularë, distanca qendrore 37 mm SERIES 3202
Servokontrolli i pajisur me funksionin e hapjes së parë, lejon lehtësimin e operacioneve të instalimit. Për detaje, referojuni manualit të udhëzimeve.

Brendi

RBM