Akutator termostat -5/+50 – RBM

23.99 
Ka sasi

Furnizimi me energji elektrike 24/230 V
Konsumi 2.5W
Frekuenca 50/60 Hz
Vlerësimi i mbrojtjes IP54

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3060002

Përshkrimi

Furnizimi me energji elektrike 24/230 V
Konsumi 2.5W
Frekuenca 50/60 Hz
Vlerësimi i mbrojtjes IP54
Temperatura e funksionimit -5 / +50 °C

Brendi

RBM