Akutator termostat për ventila perzirës +5 /+50°C – RBM

29.99 
Ka sasi

Furnizimi me energji 24/230 V
Konsumi 2.5W
Frekuenca 50/60Hz
Mbrojtje elektrike IP54

Ky produkt është shtuar nga 2 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 29440002

Përshkrimi

Furnizimi me energji 24/230 V
Konsumi 2.5W
Frekuenca 50/60Hz
Mbrojtje elektrike IP54
Temperatura e funksionimit +5 / +50 °C
Kapaciteti i kontaktit të çelësit (0,5A) 1 A

Brendi

RBM