Aluplast me izolim – RBM

1.55 6.29 
Ka sasi

Dendësia 35 kg/m³
Përçueshmëri termike në 40 °C
kanali i vetëm: 0,038 W/mK
kanal + tub (vlera mesatare): 0,069 W/mK
Përshkueshmëria e avullit μ 5.482
Trashësia e izolimit 6 mm

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Dendësia 35 kg/m³
Përçueshmëri termike në 40 °C
kanali i vetëm: 0,038 W/mK
kanal + tub (vlera mesatare): 0,069 W/mK
Përshkueshmëria e avullit μ 5.482
Trashësia e izolimit 6 mm

Informacion shtesë

Ø

Φ 16, Φ 20, Φ 26, Φ 32

Brendi

RBM