Bateri kuzhine Toledo – VALA

55.99 
Ka sasi

Vëllimi: 6lt/(max)
Presioni: 3 bar
Materiali: Bronz
50 cm Lidhja Flex e cilësisë së parë
Instalim i lehtë me një vidë
Lartësia e rrjedhës së ujit në fund të tubit 190 mm
Gjatësia e fundit të daljes 125 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W200102
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Vëllimi: 6lt/(max)
Presioni: 3 bar
Materiali: Bronz
50 cm Lidhja Flex e cilësisë së parë
Instalim i lehtë me një vidë
Lartësia e rrjedhës së ujit në fund të tubit 190 mm
Gjatësia e fundit të daljes 125 mm

Brendi

VALA