Bateri Li-Ion për iRoobot Roomba

95.00 
Ka sasi

Zëvendësimi i baterisë LI-lon 1800. E pajtueshme me Roomba 960 dhe robotë të zgjedhur të serive 600 dhe 800.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4462425

Përshkrimi

Zëvendësimi i baterisë LI-lon 1800. E pajtueshme me Roomba 960 dhe robotë të zgjedhur të serive 600 dhe 800.
E pajtueshme me Roomba 960 dhe robotët e mëposhtëm të serive 600 dhe 800: Roomba 614, 615, 640, 652, 665, 670, 671, 675, 677, 680, 685, 690, 695, 801, 805, 850, 860, 877, 890, 891 dhe 895.

Brendi

iRobot