Bateri xLife për iRoobot Roomba

90.00 
Ka sasi

Bateria iRobot® XLife Life Extended Life jep dy herë më shumë cikle pastrimi sesa bateria iRobot Advanced Power System, duke dyfishuar kohën para se të jetë e nevojshme zëvendësimi.* E përputhshme me Seritë Create  2, Scooba 450 dhe Roomba 500 & 700, si dhe 870, 880 dhe zgjidhni robotë të Serisë 600*. Robotët e pajtueshëm të Serisë 600 përfshijnë: Roomba 618, 620, 630, 635, 645, 650, 655 dhe modelet 660 Robot Vacuum.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4419696

Përshkrimi

Bateria iRobot® XLife Life Extended Life jep dy herë më shumë cikle pastrimi sesa bateria iRobot Advanced Power System, duke dyfishuar kohën para se të jetë e nevojshme zëvendësimi.* E përputhshme me Seritë Create  2, Scooba 450 dhe Roomba 500 & 700, si dhe 870, 880 dhe zgjidhni robotë të Serisë 600*. Robotët e pajtueshëm të Serisë 600 përfshijnë: Roomba 618, 620, 630, 635, 645, 650, 655 dhe modelet 660 Robot Vacuum.

Brendi

iRobot