Beton kontakt 8 kg – WEBER

12.50 
Ka sasi

Kapacitetet: 8 kg
Uji i shtuar: 1:1
Aplikim me rul
Aplikim me pompë
Konsumi i produktit: 0.15-0.30kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2614
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Astar/Bazë për betonin
Për sipërfaqqe vertiakle .
– bashkëvepron mirë ne ngjitësin;
– dhe shtresa tjera niveluese;
– i përshtatshëem për pllakat e gipsit;
– i përshtatshëem për produktet qeramike;
– merr ngjyrë te kuqe pasi thahet
Weberprim beton kontakt ështe astar për trajtimin e sipërfaqev të betonint, Para aplikimit të produktit sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër dhe pa yndyrë. Produkti aplikohet i patretur me furçe, rul ose pompë direkt në sipërfaqen e betonit.
Nëse produkti aplikohet në beton të freskët, duhet tretur me ujë ne raportin 1:1. Betoni duhet të jetë minimalisht 3 muaj i vjetër dhe me lagështi maksimale 2.5%
Kapacitetet: 8 kg
Uji i shtuar: 1:1
Aplikim me rul
Aplikim me pompë
Konsumi i produktit: 0.15-0.30kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Brendi

Weber