Blender Grirëse – ISKRA

19.90 
S'ka sasi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 300 W
• Kapaciteti i enës: 0,75L

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042565215

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 300 W
• Kapaciteti i enës: 0,75L
• Brisk efikas nga çeliku që nuk ndryshket
• E lehtë për të punuar
• E thjeshtë për t’u pastruar
• Dimensionet e kutisë (në mm):
160 (GJ) x 160 (GJ) x 270 (L)
• Neto pesha: 0,9 kg
• Bruto pesha: 1 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042565239
• Dimensionet e kutisë (në mm):
335 (GJ) x 335 (GJ) x 560 (L)
• Sasia: 8 copë/karton
• Neto pesha: 7 kg
• Bruto pesha: 9 kg

Brendi

ISKRA