Blender Kuzhine 200W – ISKRA

13.90 
S'ka sasi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 200W (max)
• Rregullimi i shpejtësisë: 2 shpejtësi

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830038915086

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 200W (max)
• Rregullimi i shpejtësisë: 2 shpejtësi
• Brisqe nga çeliku që nuk ndryshket
• Qafa e shkopit: plastike
• Formë ergonomike
• Dimensionet e kutisë (në mm):
80 (GJ) x 80 (GJ) x 380 (L)
• Neto pesha: 0,65 kg
• Bruto pesha: 0,86 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042563945
• Dimensionet e kutisë (në mm):
335 (GJ) x 255 (GJ) x 400 (L)
• Sasia: 12 copë/karton
• Neto pesha: 7,8 kg
• Bruto pesha: 8,6 kg

Brendi

ISKRA