Blurëse mishi 1200W ISKRA

55.00 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia e vlerësuar:350-450W
Fuqia e bllokuar: 1200W (max)
Shtrydhëse për domate
3 shtojca për bluarjen e mishit
Shtojcë për përgatitjen e salsiçeve

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042564980

Përshkrim

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia e vlerësuar:350-450W
Fuqia e bllokuar: 1200W (max)
Shtrydhëse për domate
3 shtojca për bluarjen e mishit
Shtojcë për përgatitjen e salsiçeve
Menaxhim elektronik
Brisk nga çeliku që nuk ndryshket
Funksion i kundërt
Rrjedhja: 0.9 kg/min
Dimensionet e kutisë

Brendi

ISKRA