Braava jet m hard floor cleaning solution

19.50 
Ka sasi

Pastrues për dysheme të forta
Lë një aromë të freskët të qëndrueshme
I përshtatshëm për përdorim me të gjithë robotët jet Braava

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4632819

Përshkrimi

IRobot Braava 4632819 është krijuar posaçërisht për pastrimin e dyshemeve të forta. Mund të përballojë të gjitha papastërtitë dhe lë pas një aromë të freskët të qëndrueshme. Shtë i përshtatshëm për përdorim me të gjitha fshirjet robotike Braava. Kjo e bën iRobot Braava 4632819 një shtesë të domosdoshme në fshirjen tuaj robotike.

Pastrues për dysheme të forta
Lë një aromë të freskët të qëndrueshme
I përshtatshëm për përdorim me të gjithë robotët jet Braava

Brendi

iRobot