Burmashin 600W + 26 aksesorë – VERTO

39.00 
Ka sasi

Fuqia: 600W
Rrutollimet: 0-3000 rpm
Ndikimet për min: 0-48000 min-1
Diametri: 1.5 – 13mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 50G519K

Përshkrimi

Fuqia: 600W
Rrutollimet: 0-3000 rpm
Ndikimet për min: 0-48000 min-1
Diametri: 1.5 – 13mm
Diametri i shpimit ne dru (max): 23mm
Diametri i shpimit ne metal (max): 10mm
Diametri i shpimit ne beton (max): 14mm

Aksesorë:
Metër: 3 m – 1 copë
Çelësat e kokës së prizës, ¼ ”(5 – 13 mm) – 9 copë
Copa kaçavidash, 50 mm, të ndryshme – 4 copë
Përshtatës i pikëllimit të kokës së prizës ¼ ” – 1 copë
Burgi për metal, Ø 5, 6, 8 mm – 3 copë
Burgi për beton, Ø 5, 6, 8 mm – 3 copë
Çelës i rregullueshëm, 6 ” – 1 copë
Pincë universale – 1 copë
Çekiç – 1 copë
Kapje me prizë HEX ¼ ” – 1 copë
Kunja dhe bulona të ndryshme – 1 komplet i plotë

Brendi

Verto