Burmashin më vibrim 800W – ISKRA

69.00 
S'ka sasi

Tensioni: 230V~50Hz
Fuqia: 800W (max)
Fuqia goditëse: 2,8J

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042564812
Etiketimet:

Përshkrimi

• Tensioni: 230V~50Hz
• Fuqia: 800W (max)
• Fuqia goditëse: 2,8J
• Shpejtësia pa u ngarkuar: 0-1200 min-1
• Numri i goditjeve: 0-5300 goditje/min -1
• Diametri maksimal i turjelës: Ø 26 mm
• SDS plus sistem i turjelave
• Dorezë e butë gome
• Kontrolli i shpejtësisë
• Dy drejtime të shpimit: majtas/djathas
• Doreza shtesë
• Pajisje:
• 2 x dalta • 3 x turjela • 1 x kapak kundër rrëshqitjes
• Matës i thellësisë
• Kapaciteti i shpimit në: çelik: 13mm;
beton: 26 mm; dru: 30 mm
• Gjatësia e kabllos së rrymës: 1,8m
• Paketimi: valixhe
• Dimensionet e kutisë (në mm):
425 (GJ) x 110 (GJ) x 277 (L)
• Neto pesha: 5,25 kg
• Bruto pesha: 5,45 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kod i ambalazhit të jashtëm: 3830042564829
• Dimensionet e kutisë (në mm):
490 (GJ) x 460 (GJ) x 315 (L)
• Sasia: 4 copë/karton
• Neto pesha: 21 kg
• Bruto pesha: 21,8 kg

Brendi

ISKRA