Burmashinë 600W – ISKRA

29.00 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V~50Hz
Fuqia: 600W (max)
Shpejtësia pa u ngarkuar: 0-3000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830038912443

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50Hz
• Fuqia: 600W (max)
• Shpejtësia pa u ngarkuar: 0-3000 min-1
• Vrima te koka për shpim: Ø 1,5 – 13 mm
• Shpejtësia e ndryshueshme
• Dy drejtime të shpimit
• Doreza shtesë
• Matës i thellësisë
• Shpimi në:
• hekur: 13mm
• beton: 16 mm
• dru: 25 mm
• Gjatësia e kabllos së rrymës: 1,8m
• Dimensionet e kutisë (në mm):
263 (GJ) x 70 (GJ) x 240 (L)
• Neto pesha: 2,03 kg
• Bruto pesha: 2,13 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kod i ambalazhit të jashtëm: 3830042562986
• Dimensionet e kutisë (në mm):
360 (GJ) x 275 (GJ) x 500 (L)
• Sasia: 10 copë/karton
• Neto pesha: 20,3 kg
• Bruto pesha: 21,3 kg

Brendi

ISKRA