Burmashinë elektrike 550W

43.00 
Ka sasi

Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 2900 rpm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G715

Përshkrim

Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 2900 rpm
Ndikimet për min: 0 – 43500
Diametri i shpimit ne dru (max): 20mm
Diametri i shpimit ne metal (max): 10mm
Diametri i shpimit ne beton (max): 13mm

Brendi

Graphite