Burmashinë për bulona knaufi 550W – Bormann

90.00 
S'ka sasi

Fuqia: 550 W
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-5500 rpm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BSD5500

Përshkrimi

Një kaçavidë elektrike profesionale që mund të përdoret për disa qëllime, ka një motor 550 W, e projektuar për vendosje në vida gjatë fiksimit të pllakave të suvatimit ose shpimit me shpuese speciale në dru, metal, plastikë

Brendi

Bormann