Çanta për vegla pune – GRAPHITE ENERGY+

19.99 
Ka sasi

Kapaciteti: 12 l
Dimensioni: 25x25x25 cm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Kapaciteti: 12 l
Dimensioni: 25x25x25 cm
Numri i xhepave të jashtëm: 14
Numri i xhepave të brendshëm: 3

Brendi

Graphite