Çelës për kolektor – RBM

24.99 
Ka sasi

Çelës për montim me fileta standarde RBM.
Për çelësa me arpion ose çift rrotullues.
Për shtrëngim të lehtë të montimit në çdo pozicion.

Ky produkt është shtuar nga 1 njerëznë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 690000

Përshkrimi

Çelës për montim me fileta standarde RBM.
Për çelësa me arpion ose çift rrotullues.
Për shtrëngim të lehtë të montimit në çdo pozicion.

Brendi

RBM