Çelsa për smartphone set 47 copë

29.00 
Ka sasi

Bitat që përfshijnë seti: SL 3, 4, 5, PH 4, 5, 6, PZ 2, 3, Hex 3, 4, 5, Y 2, 3, Torx 6, 7, 8,
Bitë precize: SL 1, 1.5, 2, PH 1, 1.5, 2, Torx 2, 5, U 2.6, ylli 0.8, 1.2, Y 0.8
Madhësit: 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-114

Përshkrimi

Seti i riparimit të smartphone NEO, 47 copë përmban 35 bit precize për modelet e njohura të smartphone, duke përfshirë 6 mikrosocketë. Seti përmban shumë mjete të dobishme dhe të dobishme për detyra precize, të tilla si piskatore, thikë, kapëse gome , filxhan thithje, pincë diagonale, kunj tërheqës SIM etj. Të gjitha artikujt vijnë në kuti kompakte, të lehta për tu transportuar dhe ruajtur.

Brendi

Neo Tools