Dolphin Poolstyle Plus

Ka sasi

Jemi të sigurt që pastruesja juaj robotike e pishinave Maytronics do t’ju ofrojë pastrim të besueshëm, të përshtatshëm dhe me kosto efektive të pishinës. Filtrimi i tij i besueshëm në të gjitha kushtet e pishinës, larja aktive dhe furça e ngjitjes në të gjithë sipërfaqen përmirësojnë higjienën maksimale të pishinës.

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: PoolstylePlus

Përshkrimi

Jemi të sigurt që pastruesja juaj robotike e pishinave Maytronics do t’ju ofrojë pastrim të besueshëm, të përshtatshëm dhe me kosto efektive të pishinës. Filtrimi i tij i besueshëm në të gjitha kushtet e pishinës, larja aktive dhe furça e ngjitjes në të gjithë sipërfaqen përmirësojnë higjienën maksimale të pishinës.

Pastruesit Robotic Pool Cleaners nga Maytronics ofrojnë teknologji të avancuara pastrimi, performancë afatgjatë dhe mirëmbajtje të lehtë. Ju dhe familja juaj do të jeni të lirë të shijoni notin tuaj me besim të plotë se pishina juaj është plotësisht e pastër.

Shkarko udhëzuesin e përdorimit duke klikuar këtu!

Brendi

Maytronics