Enë gatimi HP-MT01 – ISKRA

45.00 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1200W-1400W (max)
Bunton shumëfunks. për rregullimin e temp.
Indikator i gjendjes për nxehje (kuqe)
Enë qelqi me dorezë
Enë me kapacitet 5 L

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561002

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1200W-1400W (max)
Bunton shumëfunks. për rregullimin e temp.
Indikator i gjendjes për nxehje (kuqe)
Enë qelqi me dorezë
Enë me kapacitet 5 L
Dorezë e përshtatshme për bartje
Pajisja:
– dorezë në shportën për fërgim
– shporta për fërgim
– grila për zierje me avull
Ngrohje, zierje, zierje në avull, gatim i ngadalshëm,
skara, pjekje, fërgim

Brendi

ISKRA