Fasadë akrilike e bardh, 25 kg – WEBER

42.99 
Ka sasi

Kapacitetet: 25 kg
Uji i shtuar: 10 – 30%
Aplikim me rul
Koha e hapur: 24h
Konsumi i produktit: 0.15-0.30kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2770
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Astar/Bazë akrile
Përdorim në fasadat minerale .
– për balancim dhe neutralizim;
– qëndrushëri të mirë dhe rezistent ndaj ujit;
– pjesë e sistemeve të fasadës webertherm basic;
– webertherm family dhe webertherm freestyle;
Weberprim akril është astar/bazë që përdoret për trajtimin e nënshtresës para aplikimit të produkteve përfundimtare, kryesisht, bojave për fasadë dhe grafiatos.
Weberprim akril para përdorimit duhet të miksohet mirë, dhe pastaj të hollohet me ujë. Tek sipërfaqet e thata ose absortente aplikimi bëhet në dy shtresa, me interval prej 2 deri 3 orë.Në aplimin e parë shtresa të treret maksimalisht me 30% ujë, ndërsa në të dytin maksimalisht me 10%.
Kapacitetet: 25 kg
Uji i shtuar: 10 – 30%
Aplikim me rul
Koha e hapur: 24h
Konsumi i produktit: 0.15-0.30kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Brendi

Weber