Fasadë classic full 1.5mm – WEBER

6.90 
Ka sasi

‘- Përshkueshmëri të lartë të avujve
– Nuk dëmton mjedisin
– Rezistente dhe jetëgjatë
– Miksohet para përdorimit
– 25Kg
– +5°C / +30°C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3315L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

‘- Përshkueshmëri të lartë të avujve
– Nuk dëmton mjedisin
– Rezistente dhe jetëgjatë
– Miksohet para përdorimit
– 25Kg
– +5°C / +30°C
Webermin classic është suva dekorative minerale, rezistente dhe jetëgjatë, më ngjyrë të bardhë dhe përshkueshmëri të lartë të avujve. E disponueshme në strukturat: R (më gërvishtje) dhe K (e plotë).
Webermin classic përdoret si shtresë përfundimtare në muret e jashtëm, njëkohësisht përdoret edhe për dekorimin e mureve të brëndshme, në të gjitha nënshtresat minerale.

Brendi

Weber