Filter Anticalcare 1/2″ DP1 – RBM

49.99 
Ka sasi

Temperatura e punës 0 – 30°C
T°max për veprim antiskalant 100°C
T°maksimumi për veprime antikorozive: 180°C
Doza e produktit: max 5mg/l P2O5
Kohëzgjatja: 35,000 l (afërsisht 6 muaj)

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 39280400
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Trup teknopolimer me performancë të lartë mekanike
Guarnicione hidraulike në EPDM PEROX
Mbushësi i produktit: kristale ushqimore polifosfate me qelq blu të ndezur (70 g)
Montimi i lidhjes prej bronzi
Presioni maksimal i punës 6 bar
Temperatura e punës 0 – 30°C
T°max për veprim antiskalant 100°C
T°maksimumi për veprime antikorozive: 180°C
Doza e produktit: max 5mg/l P2O5
Kohëzgjatja: 35,000 l (afërsisht 6 muaj)

Brendi

RBM