Filter Anticalcare – RBM

29.99 199.99 
Ka sasi

Fusha magnetike 700 GAUS
Induksioni i mbetur nga 2300 në 3700 GAUS
Presioni maksimal i punës 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Magnet në unaza të sinteruara.
MM UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore deri në 2”.
Lidhje me fileto 2”1/2 FF UNI-EN-ISO 228.
Fusha magnetike 700 GAUS
Induksioni i mbetur nga 2300 në 3700 GAUS
Presioni maksimal i punës 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C

 

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/2, 1" 1/4, 1/2", 2", 3/4"

Brendi

RBM