Filter kendor 16 bar – RBM

6.69 59.99 
Ka sasi

Filtër në rrjetë të zgjeruar çeliku inox AISI 304
FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Presioni maksimal i punës 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C
Shkalla e filtrimit: 100-300-800 μm

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Filtër në rrjetë të zgjeruar çeliku inox AISI 304
FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Presioni maksimal i punës 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C
Shkalla e filtrimit: 100-300-800 μm

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/2, 1" 1/4, 1/2", 2", 3/4"

Brendi

RBM