Filter kontroller – RBM

39.99 279.99 
Ka sasi

Presioni maksimal i funksionimit: 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit: 100 °C
Shkalla e matësit të presionit: 0 / 16 bar
Filtrim standard: 100 μm

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Filtër rrjetë e shtrirë prej çeliku inox AISI 304.
Vula elastomere.
Lidhjet me fileto FF UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i funksionimit: 16 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit: 100 °C
Shkalla e matësit të presionit: 0 / 16 bar
Filtrim standard: 100 μm

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/2, 1" 1/4, 1/2", 2", 2" 1/2, 3/4"

Brendi

RBM