Filter Magnetik 3/4 MG1 – RBM

54.99 
Ka sasi

MG1 RBM është një filtër shumë efikas i rrjedhës magnetike.
Ky filtër është i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur
Heqja e pothuajse 100% e suspensionit të oksidit të hekurit.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 30700500
Kategoritë: ,

Përshkrimi

MG1 RBM është një filtër shumë efikas i rrjedhës magnetike.
Ky filtër është i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur
Mbron të gjitha instalimet e ngrohjes qendrore përmes
Heqja e pothuajse 100% e suspensionit të oksidit të hekurit.
Rekomandohet veçanërisht për sistemet me pompë qarkullimi elektronik.

Brendi

RBM