Filter magnetik FF 1″ MP1 – RBM

119.99 
Ka sasi

Fisheku i filtrit të përforcuar prej çeliku inox AISI 304.
Vulosje hidraulike në elastomer.
Lidhjet e filetuara të bashkimit MM UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i punës 6 Bar
Temperatura e punës 0 ÷ +70 °C
Magnet neodymium B = 11000 gauss
Shkalla e filtrimit 800 μm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 36990600
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Fisheku i filtrit të përforcuar prej çeliku inox AISI 304.
Vulosje hidraulike në elastomer.
Fileta MM UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i punës 6 Bar
Temperatura e punës 0 ÷ +70 °C
Magnet neodymium B = 11000 gauss
Shkalla e filtrimit 800 μm

Brendi

RBM