Filter Magnetik FF 1″ MP2 – RBM

129.99 
Ka sasi

Lidhjet me fileto FF UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i funksionimit 6 Bar
Temperatura e funksionimit 0-70 °C
Magnet neodymium B = 11000 gauss
Shkalla e filtrimit 800 μm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 38330600
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Trupi i mbajtëses së fishekëve polimer plastik.
Fisheku filtrues prej çeliku inox AISI 304.
Guarnicione hidraulike elastomer.
Lidhjet me fileto FF UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i funksionimit 6 Bar
Temperatura e funksionimit 0-70 °C
Magnet neodymium B = 11000 gauss
Shkalla e filtrimit 800 μm

Brendi

RBM