Filter Magnetik industrial DN125 MG Plus – RBM

5,999.00 
Ka sasi

Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 95 °C
Magnet neodymium
Shkalla e filtrimit 100 μm

Ky produkt është shtuar nga 1 njerëznë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 411410
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Trupi kryesor dhe fllanxhat prej çeliku të lyer nga jashtë
Mbulesë çeliku
Vula elastomere
Shporta e filtrit inox AISI
Çift matës presioni, me shkallë 0-10 bar

Lidhje me fileta PN16
Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 95 °C
Magnet neodymium
Shkalla e filtrimit 100 μm

Brendi

RBM