Filter magnetik për Kallda me ventilla 3/4 – RBM

109.99 
Ka sasi
Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 23440550
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Filter magnetik SAFECLEANER me trup bronzi përfshin një tas grumbullues 500 ml për të ruajtur magnetitin nga qarku i ngrohjes.
Trupi i diverterit: filter i nikeluar / poliamid PA66% (2 versione të ndryshme)
Trupi i mbajtëses së fishekut: poliamid PA66 + 30% FV
Unaza mbyllëse: poliamide PA66 + 30% FV
Kapaku i mbajtësit të magnetit: poliamid PA66 + 30% FV
Fisheku i filtrit: AISI 304
Vula hidraulike: EPDM
Magnet: neodymium REN35B = 11.000 Gauss

Brendi

RBM