Foli izoluëse 2x50m – ZIMA

4.50 
Ka sasi

Është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 421088
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Folja standarde mbuluese në madhësi të ndryshme është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit. Është prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe ka një trashësi prej 7 mikrometra.

Është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Brendi

ZIMA