Foli izoluëse më ngjitës – ZIMA

7.50 8.00 
Ka sasi

Një fletë mbrojtëse është e disponueshme në madhësi të ndryshme me shirit ngjitës të integruar dhe është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Folja standarde mbuluese në madhësi të ndryshme është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit. Është prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe ka një trashësi prej 7 mikrometra.

Një fletë mbrojtëse është e disponueshme në madhësi të ndryshme me shirit ngjitës të integruar dhe është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit mund të zgjidhni edhe një mbulesë letre.

Informacion shtesë

Dimensionet - Foli

140cm x 33m, 210cm x 20m

Brendi

ZIMA