Foli për ngrohje ne dysheme – RBM

6.99 
Ka sasi

Dimensionet: 1300×800 mm
Sipërfaqja e shfrytëzueshme: 1.04 m²
Trashësia e folesë: 1 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 11882002
Kategoritë: ,

Përshkrimi

I përshtatshëm për krijimin e qarqeve të shumëfishta 50 mm
Bashkim nga mbivendosja e vetë fletës së paraformuar në njërën anë
Dimensionet: 1300×800 mm
Sipërfaqja e shfrytëzueshme: 1.04 m²
Trashësia e folesë: 1 mm

Brendi

RBM