Fshesë elektrike 1800W SAMSUNG

95.00 
S'ka sasi

Fuqia e motorit: 1800 W
Fuqia thithëse: 370 W
Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
Kapaciteti i pluhurit: 1.3 L

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 8801643206826

Përshkrimi

Fuqia e motorit: 1800 W
Fuqia thithëse: 370 W
Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
Kapaciteti i pluhurit: 1.3 L
Rregullator i fuqisë
Gjatësia e kabllit: 9 m
Ngjyra: E kaltër

Brendi

Samsung