Fshesë profesionale multifunksionale 3x1000W – BormannPro

450.00 
S'ka sasi

Fuqia: 3 x 1000 W
Kapaciteti: 75 l
Qarkullimi: 9700 l/min

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BVC7500

Përshkrim

Fuqia: 3 x 1000 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Kapaciteti: 75 l
Qarkullimi: 9700 l/min
Fuqia maksimale e thithjes: 20 kPa
Gjatësia e kabllos: 4.5m

Brendi

Bormann PRO