Fshesë Robotike iRobot Roomba 974

569.90 
S'ka sasi

Një tipar i veçantë i veçantë i këtij hoover robot është se në sajë të Imprint® Link-Technology, ai mund të lidhet lehtësisht me pastruesin robot iRobot Braava jet m6134. Kjo lejon që Braava m6 të fillojë të pastrojë menjëherë pasi Roomba 974 ka përfunduar procesin e thithjes.

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R97404

Përshkrimi

Një tipar i veçantë i veçantë i këtij hoover robot është se në sajë të Imprint® Link-Technology, ai mund të lidhet lehtësisht me pastruesin robot iRobot Braava jet m6134. Kjo lejon që Braava m6 të fillojë të pastrojë menjëherë pasi Roomba 974 ka përfunduar procesin e thithjes. Një tjetër pikë kryesore është fuqia e tij pesë herë më e fortë e thithjes krahasuar me serinë e vjetër iRobot 600. VSLAM®-Navigation-Technology mbledh pikat e të dhënave, duke i lejuar robotit të krijojë një hartë të saktë të shtëpisë tuaj. Ky plan është i dukshëm në aplikacionin tuaj të smartphone. Pastruesi robot mund të përdoret në hapësira banimi deri në 185 m2

Brendi

iRobot