Fshesë Robotike iRobot Roomba i3+

799.90 
Ka sasi

* Punon me Google Home dhe pajisjet e lejuara Alexa Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com ose bashkëpunëtorëve të tij. Google është markë tregtare e Google LLC

Ideale për shtëpi me kafshë shtëpiake

Furçat unike të dyfishta me shumë sipërfaqe nuk ngatërrohen me flokët e kafshëve shtëpiake. Furçat rregullohen dhe përkulen për të qëndruar në kontakt të vazhdueshëm me qilima dhe dysheme të forta. Filtri me Efikasitet të Lartë kap dhe bllokon 99% të alergjenëve të maceve dhe qenve

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: Ri355840

Përshkrimi

Tërheq papastërti të vësht dhe rrëmujë me një Sistem Premium Pastrimi në 3 Faza dhe 10X Thithjen e Ngritjes së Energjisë. * Kontrolloni se si pastroni me aplikacionin iRobot HOME ose ndihmësin tuaj të zërit.

Navigimi inteligjent e kryen punën

I3 lundron dhe harton shtëpinë tuaj në rreshta të rregullt duke përdorur sensorë moderne për gjurmimin e dyshemesë për të pastruar me vakum drurin e fortë dhe qilimin.

Shkon atje ku duhet, shmang atje ku nuk është

Teknologjia Reaktive e Sensorit i tregon robotit se ku mund dhe nuk mund të arrijë, që do të thotë më pak të mbërtheheni në mobilje dhe të dini më shumë se ku të shkoni. Dhe me sensorët Dirt Detect, ai mund të përqendrojë pastrimin aty ku nevojitet më shumë, si zonat më të ndyra të shtëpisë tuaj.

Mëson jetën tuaj, dëgjon zërin tuaj

Mëson zakonet tuaja të pastrimit për të ofruar orare të personalizuara, ndërsa Google Assistant dhe Alexa ju lejojnë të filloni pastrimin vetëm me tingullin e zërit tuaj. I3 madje do të sugjerojë një pastrim shtesë kur numri i polenit në zonën tuaj është i lartë ose gjatë sezonit të derdhjes së kafshëve shtëpiake.

* Punon me Google Home dhe pajisjet e lejuara Alexa Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com ose bashkëpunëtorëve të tij. Google është markë tregtare e Google LLC

Ideale për shtëpi me kafshë shtëpiake

Furçat unike të dyfishta me shumë sipërfaqe nuk ngatërrohen me flokët e kafshëve shtëpiake. Furçat rregullohen dhe përkulen për të qëndruar në kontakt të vazhdueshëm me qilima dhe dysheme të forta. Filtri me Efikasitet të Lartë kap dhe bllokon 99% të alergjenëve të maceve dhe qenve

Brendi

iRobot