Fshesë Robotike iRobot Roomba i7

780.90 
Ka sasi

Vakumi i robotit Roomba® i7 është më i zgjuar se kurrë, duke mësuar se ku dhe kur pastroni normalisht dhe sugjeroni orare të personalizuara në mënyrë që të mund të përqendroheni në gjithçka tjetër. Plus, gjatë sezonit të alergjisë ose derdhjes së kafshëve shtëpiake, mund të sugjerojë pastrime shtesë për ta mbajtur shtëpinë tuaj të pastër gjatë gjithë vitit.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: RI715040

Përshkrimi

Tërheq papastërti dhe rrëmujë kokëfortë me një Sistem Premium Pastrimi me 3 Faza dhe 10 herë Thithjen e Ngritjes së Fuqisë.*
*(Krahasuar me Serinë Roomba® 600)

Të udhëhequr nga inteligjenca serioze.
Me navigimin vSLAM®, i7 mëson paraqitjen e shtëpisë tuaj dhe ndërton harta personale inteligjente, duke i mundësuar asaj të pastrojë dhe lundrojë me profesionalizëm në rreshta të pastër dhe efikas. Dhe nëse bateria po mbaron, ngarkohet vetë dhe fillon aty ku ka mbetur për të siguruar që puna të përfundojë.

Vakumet rrëmujë në këtë moment.
Pastrimi i thërrimeve tani është po aq i lehtë sa “Roomba, pastroni nën tryezën e kuzhinës”. Një kërkesë e thjeshtë drejtuar ndihmësit tuaj zanor* ose përmes aplikacionit iRobot Home i mundëson i7 të pastrojë rrëmujë për ju, pikërisht kur ato ndodhin – pastroni menjëherë atë vend dhe konsiderojeni të kryer.
*Punon me pajisjet Google Home dhe Alexa të aktivizuara Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com ose bashkëpunëtorëve të tij. Google është një markë tregtare e Google LLC

Kontroll i plotë i pastrimit tuaj.
Me Smart Mapping, roboti juaj e njeh kuzhinën tuaj nga dhoma juaj e ndenjes, kështu që ju mund të vendosni se ku pastrohet dhe kur. Me Keep Out Zones, roboti juaj di të shmangë zonat e ndjeshme si lojë me birila për kafshët shtëpiake ose lojëra.

Një pastrim unik për ju.
Vakumi i robotit Roomba® i7 është më i zgjuar se kurrë, duke mësuar se ku dhe kur pastroni normalisht dhe sugjeroni orare të personalizuara në mënyrë që të mund të përqendroheni në gjithçka tjetër. Plus, gjatë sezonit të alergjisë ose derdhjes së kafshëve shtëpiake, mund të sugjerojë pastrime shtesë për ta mbajtur shtëpinë tuaj të pastër gjatë gjithë vitit.

Brendi

iRobot