Fshesë Robotike iRobot Roomba J7

850.00 
Ka sasi

Identifikon pengesat, shmang rreziqet.
Vakumi robot Roomba® j7 është roboti ynë i parë që prezantoi navigacionin tonë PrecisionVision i cili njeh objekte dhe shmang pengesat si mbeturinat e kafshëve shtëpiake.

Një pastrim unik për ju.
Vakumi i robotit Roomba® j7 është më i zgjuar se kurrë, duke mësuar se ku dhe kur pastroni normalisht dhe sugjeroni orare të personalizuara. Gjatë sezonit të alergjisë , mund të sugjerojë pastrime shtesë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R715840

Përshkrimi

Identifikon pengesat, shmang rreziqet.
Vakumi robot Roomba® j7 është roboti ynë i parë që prezantoi navigacionin tonë PrecisionVision i cili njeh objekte dhe shmang pengesat si mbeturinat e kafshëve shtëpiake.

Spot pastron rrëmujën në momentin kur ato ndodhin.
Pastrimi i thërrimeve tani është aq i lehtë sa “Roomba, pastroni nën tryezën e kuzhinës”. Një kërkesë e thjeshtë drejtuar ndihmësit tuaj zanor* ose përmes iRobot Home App i mundëson j7 të pastrojë rrëmujë për ju, pikërisht kur ato ndodhin – pastroni menjëherë atë vend dhe konsiderojeni të kryer.
Punon me pajisjet Google Home dhe Alexa

Ofron thithje 10 herë të ngritjes së energjisë.*
Duke pastruar shtëpinë tuaj nga papastërtitë dhe ngatërresat kokëforta, Roomba® j7 Robot Vacuum tërheq mbeturinat me një Sistem Premium Pastrimi me 3 Faza dhe 10 herë Thithje të Ngritjes së Fuqisë.* Furça Unike me Dy Sipërfaqe prej Gome, kundrejt vetëm 1, shmangni flokët e kafshëve ngatërrohen.

Mëson dhe harton shtëpinë tuaj. Pastron ku dhe kur të doni.
Harton shtëpinë tuaj për të lundruar në rreshta të rregullt dhe efikas për një pastrim mur në mur. Me navigim të avancuar, j7 mund të pastrojë rrëmujën ku të doni, kur të doni. Dhe nëse bateria është e ulët, Riparimi dhe Vazhdimi i patentuar Smart do të thotë që roboti të karikohet vetëm për aq kohë sa është e nevojshme para përfundimit të punës.

Një pastrim unik për ju.
Vakumi i robotit Roomba® j7 është më i zgjuar se kurrë, duke mësuar se ku dhe kur pastroni normalisht dhe sugjeroni orare të personalizuara. Gjatë sezonit të alergjisë , mund të sugjerojë pastrime shtesë.

Brendi

iRobot