Fshesë Robotike iROBOT Roomba S9+

1,550.00 
Ka sasi

Me 40 herë fuqinë e thithjes*, Sistemi superior i pastrimit me 3 faza ngrin, lirohet, pastaj eliminon mbeturinat dhe qimet e kafshëve nga thellësia brenda qilimave tuaj për një pastrim që nuk do ta besoni-pa asnjë përpjekje nga ana juaj. Rrit automatikisht thithjen për të pastruar edhe më thellë në qilima me teknologji të rritjes së fuqisë.
*(Krahasuar me sistemin e pastrimit të serisë Roomba® 600)

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R9558

Përshkrimi

Harrojeni fshirjen me fshirje për muaj me radhë me Pastrimin Automatik të Pluhurit të Bazës së Pastër që lejon s9+ të zbrazet deri në 60 ditë.

Pastrimi ynë më i avancuar
Ju – dhe shtëpia juaj – meritoni më të mirën. Me teknologjinë novatore dhe një dizajn të sofistikuar, s9+ është vakumi ynë robot më i zgjuar dhe më i fuqishëm.

Pastrimi më i thellë
Me 40 herë fuqinë e thithjes*, Sistemi superior i pastrimit me 3 faza ngrin, lirohet, pastaj eliminon mbeturinat dhe qimet e kafshëve nga thellësia brenda qilimave tuaj për një pastrim që nuk do ta besoni-pa asnjë përpjekje nga ana juaj. Rrit automatikisht thithjen për të pastruar edhe më thellë në qilima me teknologji të rritjes së fuqisë.
*(Krahasuar me sistemin e pastrimit të serisë Roomba® 600)

Pastrim i detajuar i fuqishëm
Teknologjia PerfectEdge® me sensorë të avancuar dhe një furçë qoshe të krijuar posaçërisht optimizon pastrimin thellë në qoshe dhe përgjatë skajeve. Ideale për shtëpitë me kafshë shtëpiake. 30% më e gjerë* Furçat e dyfishta prej gome nuk ngatërrohen me flokët e kafshëve shtëpiake.
*(Krahasuar me serinë Roomba® 600)

Të udhëhequr nga inteligjenca serioze
Me navigimin vSLAM®, s9+ mëson paraqitjen e shtëpisë tuaj dhe ndërton harta personale inteligjente, duke i mundësuar asaj të pastrojë dhe të lundrojë me profesionalizëm në rreshta të pastër dhe efikas. Dhe nëse bateria po mbaron, ngarkohet vetë dhe fillon aty ku ka mbetur për të siguruar që puna të përfundojë.

Brendi

iRobot